toggle menu

Service 24/7

Ontstaan

Dutch Energy Services BV heeft zijn oorsprong uit voormalig medewerkers van Hertel BV.
Na een, voor de meesten langdurig, dienstverband te hebben vervuld met de even zovele disciplines heeft Hertel in 2012 het besluit genomen om te stoppen met deze activiteiten.Wij hebben daarna al deze activiteiten weten voort te zetten. Dutch Energy Services BV is een onderneming met 30 jaar ervaring in onderhoud, services en modificaties in de industriële sector. Onze bestaande opdrachtgevers maakten dan ook graag gebruik van onze kennis en kunde en zo heeft DES BV meteen een “doorstart” kunnen maken.

Missie

Dutch Energy Services stelt zich ten doel constructieve oplossingen op maat te leveren, tegen een scherpe prijs en met een snelle levertijd, waarbij wij steeds de klant informeren en de kwaliteit nooit uit het oog verliezen.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn veiligheid, ontzorgen, kwaliteit, eerlijkheid en flexibiliteit.

Visie

Als betrokken bedrijf staan wij dicht bij de klant waardoor wij steeds aandacht hebben voor hun wensen en behoeften. Zo leveren wij maatwerk voor elke individuele klant. Wij bieden een persoonlijke aanpak en leggen daarbij een sterke focus op de kwaliteit van onze producten en service en bieden deze aan voor een zo scherp mogelijke prijs. Wij informeren de klant open en eerlijk over de voortgang van de werkzaamheden. Niet alleen naar onze klanten toe staan wij voor eerlijkheid, maar ook naar onze medewerkers en het milieu. Onze strategie is om onze klanten door het aanbieden van een breed assortiment te ontzorgen.
Door onze brede kennis en netwerk zijn wij ook in staat klanten te adviseren over niet constructief gebonden werkzaamheden. Door onze 24/7 dienstverlening staan wij op elk moment van de dag voor u klaar!
Zoals je van een services bedrijf kunt verwachten zullen wij in alle gevallen in overleg met de klant een plan van aanpak maken met daarin de meest gunstige kwaliteit en investeringskosten.

Werkgebied

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland en België. Het werkterrein is voor DES een rekbaar begrip. Het genoemde Benelux-industriegebied vormt een zwaartepunt, maar bepaald geen grens.